topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
marcellina megje01

Mesés ajándékot, egy többmilliós Mercedest kapott párjától Marcellina, aki a napokban ünnepelte születésnapját.

István ajándéka nemcsak azért jelent sokat az énekesnőnek, mert imádja a luxussportautókat, hanem mert párja ilyen figyelmes volt – holott egy hónapja majdnem zátonyra futott a szerelmük.

– A kapcsolatunkra jellemző, hogy néha a mennyben járunk, néha pedig a pokolban. Most mámoros a hangulat – kezdte nevetve a Blikknek az énekesnő, aki az elmúlt év végén nem gondolta volna, hogy jóra fordulnak a dolgok.

– A karácsony pokoli volt, mivel István döntése miatt nem töltöttük együtt. Akkor magam alatt voltam, mert féltem, örökre elveszítem őt. Azóta is folyamatosan harcolunk a kapcsolatunkért, mert szeretjük egymást, és tudjuk, összetartozunk. Persze, rengeteget kell dolgoznunk, hogy működjön. Nemrég kérdezték, miért nem megyünk párterápiára, de ez nem került szóba nálunk.

Marcellina álmából ébredt, amikor kiderült, az udvaron várja ez a többmilliós Mercedes / Fotó: Marcellina

Marcellina álmából ébredt, amikor kiderült, az udvaron várja ez a többmilliós Mercedes / Fotó: Marcellina

Marcellina és István nem költöztek össze, ám szinte minden szabadidejüket együtt töltik. Mindketten szeretnek utazni, jókat enni, s jól érezni magukat, valamint örömet jelent számukra, ha meglephetik szeretteiket.

– Olyan rosszul ért véget az előző év, és a mostani sem indult túl jól, ezért azt kértem a barátaimtól, szeretteimtől, idén ne is legyen nagy ünneplés, buli, csináljunk úgy, mintha nem lenne szülinapom. A szüleim már nem élnek, ezért már meg is nyugodtam, nem lesz semmi meglepi – folytatta Marcellina.

– Erre szombat reggel Dévényi Tibi bácsi a rádió műsorában köszöntött engem, majd azt mondta, nézzek ki az ablakomon. Ott volt ez a gyönyörű, drága sportautó, átkötve a piros szalaggal. Sosem kaptam ilyen nagy vagy drága ajándékot senkitől, meg is voltam zavarodva egy kicsit. Azonnal felöltöztem és kipróbáltam, mentem vele pár kört, és imádom! Este pedig a kedvenc szentendrei éttermembe vitt el István, ahol egy csodás, romantikus vacsora várt rám. Most a föld fölött járok, jó végre ilyen boldognak lenni.

Forrás: Blikk

 

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva