topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Kellemetlen pillanatokat élt át Egyiptomban Fásy Ádám és Varga Viktor.

Balról Varga Viktor Vascsák Kitti és Fásy Ádám

A csapat tagjainak meggyűlt a baja a repülőtér személyzetével

Fásy Ádám a Top Model of the World Hungary verseny licence-tulajdonosa tegnap este Bécsből – Varga Viktor énekessel karöltve – Egyiptomba, a verseny helyszínére utazott. Az utazás nem volt felhőtlen: történt ugyanis, hogy Viktortól Hurghadába érve elkobozták az igen értékes drónját. A reptéren jegyzőkönyvezték az esetet és ígéretet tettek arra, hogy hazafele úton visszakapja felszerelését.

Vascsák Kitti 1

Vascsák Kitti Luxorban

A kellemetlenségektől eltekintve sikeresen megérkeztek a Vörös-tenger partján fekvő üdülővárosba, ahol javában tart a Top Model of the World felkészítő tábora. A modellversenyen Fásy Ádám delegáltjaként, Vascsák Kitti képviseli hazánkat. Telefonon értük utol Fásy Ádámot, akitől megtudtuk, hogy Kitti jól érzi magát, fiatal kora ellenére könnyedén veszi az akadályokat.

,,A lányok egy percre sem unatkoznak, a színpadi mozgás és a koreográfiák tanulása közben, minden napra jut szervezett program is. A sok fotózás mellett a múlt héten ellátogattak Luxorba is, valamint a szervezők egy olyan Jungel Party-val kedveskedtek a lányoknak, ahol megismerkedhettek autentikus afrikai táncokkal, sőt lehetőségük nyílt bekapcsolódni a mulatozásba" – mesélte a szépségguru, akit Varga Viktorral együtt Kitti örömmel és éjszakába nyúló élménybeszámolóval fogadott.

Vascsák Kitti 2

Vascsák Kitti nagy reményekkel vág neki a 24-én megrendezendő finálénak

,,Örülök, hogy Ádám és Viktor kijöttek, ez még nagyobb biztonságot és önbizalmat ad a verseny további részére, és a január 24-i Meraki Resortban megrendezésre kerülő fináléra” – nyilatkozta a szépséges Kitti.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva